כל פרויקט בנייה כולל בתוכו הכנות ותכנון רב: שלבי בדיקות, זכויות הבנייה וקבלת האישורים, תכנון הנדסי מקיף, תכנית בנייה ועלייה לקרקע ותחילת הקידוח. אומנם הנחת היסוד ובניית שלד הבניין הם השלבים הבסיסיים והחשובים ביותר, אך לאלה נלווים שלבים נוספים, חשובים לא פחות, בהם עבודות הקידוח, עיצוב הבניין וסביבתו וכיוצא בזאת.
בפרויקט בנייה חייב לקשר את התשתיות השונות ובהן קווי מים, חשמל, קווי תקשורת וגז. עם השלמת הבניה, התשתיות השונות צריכות להגיע לכל דירה ודירה, וכדי שזה יקרה יש לבצע את הקידוחים המתאימים בסביבת הבניין, שיקשרו אותו עם התשתיות השונות.
קידוחי גז וקידוחים לקווי מים, וכן קידוחים לקווי חשמל ותקשורת הם קידוחים הכרחיים כדי לאפשר את הקשר בין הבניין לבין התשתיות העירוניות השונות ולכן יש לבצע את הקידוח בשלב מוקדם בפרויקט הבנייה.
מה צריך לקחת בחשבון בעת קידוח בפרויקט בנייה?
- הקפדה על ביצוע לפי תכנון – כאמור פרויקטים של בנייה הם פרויקטים המתוכננים היטב, ולכן חברת הקידוחים צריכה להקפיד לבצע את עבודתה באופן המדויק על פי התכנון שנקבע.
- שכונה חדשה או ותיקה – כל פרויקט בנייה שונה ממשנהו, ואחד הפרמטרים שמשפיעים על הפרויקט הוא השכונה בה הוא מתבצע. אם מדובר בשכונה חדשה, הרי שהקידוחים והפרויקט כולו נבנים על קרקע שנבדקה. אם מדובר בשכונה ישנה, יש צורך לבצע את העבודה בזהירות על מנת לא לפגוע בתשתיות קיימות, ולקבל כל מידע חיוני על אזור הקידוח לפני ביצועו.
חברת ש.ע.ר קידוח ותשתיות מחזיקים בציוד החדיש והמקצועי ביותר לביצוע כל עבודות החיבור של בניינים ושכונות חדשות אל התשתיות העירוניות.